نکات تغذیهای جهت تقویت سیستم ایمنی تن در قبال کرونا
دکتر گلبن سهراب کارشناس تغذیه و عضو هیئت علمی مجموعه تغذیه بالینی و رژیم درمانی کالج علم ها تغذیه و صنعت های غذایی , در زمینهی نقش تغذیه سلامت در پیشگیری از کرونا تیتر کرد : اخذ بسیار مایعات سوای کافئین به آحاد جامعه پیشنهاد میشود , به دلیل آن که مایعات دارنده کافئین همچون چای , قهوه و نوشابههای مشکی موجب دفع آب از روش ادرار با سرعت زیاد بالا می گردند , البته آب بایستی در تن باقی بماند تا سیستم ایمنی تن , همت بهتری داشته باشد .
او خاطر نشان نمود : در وضعیت کرونا خوب تر است گیاهان ضد التهابی دربرگیرنده سیر , زنجبیل , زردچوبه و فلفل و صیفیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز رنگ . . . . را در برنامه غذایی خویش داشته باشیم و از مواد غذایی که میتواند سیستم ایمنی تن را تضعیف کرده , جلوگیری کنیم .
او همینطور بر دوری از مصرف مواد غذایی دربردارنده قندهای بی آلایش و نبات , فست فودها و هر غذای دربردارنده روغن جامد تاکید کرد .
عضو هیات علمی مجموعه تغذیه بالینی رژیم درمانی کالج تغذیه کالج علم ها طبی شهید بهشتی در رابطه بهداشت مواد غذایی در موقعیت کرونا اظهار داشت : در رابطه انتقال کرونا از روش مواد غذایی مستنداتی نیست ولی طعام میل کردن در کافی شاپ و رستوران ها به دلیل این که ناچار به برداشتن ماسک میشویم , خطر انتقال بیماری را تشدید میکند ; براین اساس سفارش ما این است که غذای خارج را در منزل و بعداز گرم کردن مصرف نماییم .
دکتر معالج سهراب همینطور تیتر کرد : کسانی که تا به امروز به کرونا دچار نشده اند , نیازی به مصرف مکملهای ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند .
- ۹۹/۱۲/۰۳
- ۱۷۵ نمایش